Infók és érdekességek a fővárosunkról

Minden ami Budapest

Minden ami Budapest

Keressünk egy jó kis lakást

2015. április 30. - elZorr

Az albi keresés soha nem egyszerű dolog, hát még ha egy akkora városban kell mindezt megtenni, mint Budapest. Ebben nyújt segítséget a neten található tengernyi hirdető oldal, mint az albérlet budapest, ahol szöveget is lehet írni, meg be lehet jelölgetni egy rakás tulajdonságot, ami illik a lakásunkra. Ha van egy fényképezőnk vagy egy okostelefonunk, akkor mindenképp érdemes pár képet is felrakni. Ez utóbbit sokan kihagyják, így ha a kereső oldalon vagyunk, akkor elég bosszantó tud lenni, hogy 2015-ben valaki nem tud pár képet felrakni a kiadó lakásról. Vagy van kép, de szinte semmit se lehet kivenni belőle és könyörgöm egy alaprajz szuper jó lenne mindig, de az kb elértetlen vágyálom a legtöbb albis hirdetésnél. Végül is csak évi 1-2 millát akar kapni a kiadó lakásért és egy normális hirdetést nem tud egy részük megírni. Legjobb ha ingatlanos van, mert akkor még az se biztos, hogy ami a hirdetésben szerepel az tényleg úgy is van.
Szóval ha albérletet keresünk, akkor nem lesz könnyű dolgunk, így ajánlatos a hirdetési oldalon kiválasztani ami jó, dumálni emailben vagy telefonon és ha szimpi a hirdető is, akkor el lehet menni megnézni az ingatlant.

A bejegyzés trackback címe:

https://minden-ami-budapest.blog.hu/api/trackback/id/tr807393294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása